46 jaar, woonachtig in hartje Amsterdam. Getrouwd met Ria, een fantastische vrouw met wie ik samen een zoon van 13 jaar heb, Hidde.

DREAMERSTEPS wat begon als een sociale bijnaam omdat er meer mensen waren die Peter als naam hadden, groeide uit tot een pseudoniem voor mijn online activiteiten. Onder deze naam deel ik mijn bezigheden, interesses en kennis, maar heeft het ook de functie om onder een pseudoniem te kunnen communiceren. 

ik ds copy

Wat ik doe?

Ik ben een creatieve, gedreven strategic visualiser/interaction designer en developer die de wensen van klanten feilloos weet te vertalen naar sterke en uitvoerbare ideeën. Ik vindt het belangrijk een optimale ervaring voor de gebruikers te bedenken en ontwerpen, waarbij de business van de klant een essentieel onderdeel is. Ik ben resultaat gericht, sociaal vaardig en een echte teamplayer.

Mijn mogelijkheden
Beperken zich niet alleen in het ontwerpen en ontwikkelen van complete wireframes, sitemaps en flows, maar ben ook in staat deze te vertalen naar visuele ontwerpen. Het presenteren van het ontwerp is voor mij als het vertellen van het verhaal waarmee de business spreekt tot de klant.

Mijn affiniteit en passie voor sport in combinatie met communicatie is enorm en fungeert als een onmisbaar dagelijks ingrediënt. Als fervent hardloper en schaatser is meten voor mij weten.

Kennis en ervaring met Apple producten, hardware en server inrichting zijn voor mij als gesneden koek en zie ik als een toegevoegde waarde van mijn mogelijkheden.

Mijn voorliefde voor fotografie en sociale media zijn als een digitale spreekbuis van mijn dagelijkse gang van zaken en als klankbord voor mijn creatieve ideeën.

De juiste nieuwe media toepassingen inzetten om het doel te bereiken, waarbij gebruiksvriendelijkheid voorop staat, zie ik als een uitdagende toevoeging om een nog beter product te kunnen realiseren.

Ik ben altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging, een inspirerend team en de mogelijkheid om met elkaars kwaliteiten een mooi product te realiseren. Interesse? .. bel +31 654 266 165 tweet of

pdfmijn curriculum vitae  pdfwaarom ik?